Pályázati felhívás – K-Mooc rendszerű tananyag fejlesztésére

2022-ben az Óbudai Egyetem Gyakorlatorientált készségfejlesztés az Óbudai Egyetemen az Ipar 4.0 jegyében című pályázatával (RRF-2.1.2-21-2022-00019) forrást nyert többek között modern, korszerű, K-Mooc rendszerű tananyagok fejlesztésére.

Óbudai Egyetemen 2014-ben megalakult a KÁRPÁT-MEDENCEI ONLINE OKTATÁSI CENTRUM (K-MOOC), melynek egyik fő célja, hogy kredittel elismert online oktatási formát biztosítson a kárpát-medencei, részben, vagy egészben magyar tannyelvű képzést folytató felsőoktatási intézmények hallgatói számára, ezzel is támogatva az élethosszig tartó tanulást.

K-MOOC Hálózatához eddig 22 magyar és 14 határon túli felsőoktatási intézmény csatlakozott. A pályázat célja, hogy még több intézmény oktatói kapcsolódhassanak be a kurzuskészítés és meghirdetés folyamatába, ezzel is bővítve a meghirdethető tantárgyak körét, lehetővé téve új tudományterületek bevonását. A pályázat lehetőséget teremt az oktatók számára a már meglévő kredit értékű tárgyaik megújítására, a korszerű tananyagok fejlesztésére, hozzájárulva a képzés színvonalának emeléséhez.

Jelen pályázat keretében műszaki, természettudományos, mérnöki, informatikai (MTMI) és gazdaságtudományi témájú, az Óbudai Egyetem képzési portfóliójához illeszkedő tananyagfejlesztési javaslatok benyújtására biztosítunk lehetőséget. A tananyagok a beérkezett pályázatok szakmai/módszertani rangsorolását követően kerülnek kijelölésre, fejlesztésre.

A részletes pályázati kiírás és mellékletei az alábbi linkekre kattintva érhetőek el, kérdéseit, észrevételeit az RRF212tananyagfejlesztes@uni-obuda.hu e-mail címre küldheti.

A pályázatok 2023. február 13. napjától nyújthatóak be az aznap megjelenő űrlap kitöltésével és a szükséges mellékletek csatolásával.

A pályázati űrlapot online szükséges kitölteni az alábbi sablonban.


A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.


*